Άκου τι είπαν… βραδιάτικα!

Πάει βράδυ το «Άκου τι είπαν»;

Με ανακοίνωση του ο Alpha ενημερώνει πως το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» θα χτυπήσει διπλά τη φετινή σεζόν. Κι αυτό γιατί εκτός από το καθημερινό απογευματινό ραντεβού με τον Χρήστο Φερεντίνο, θα υπάρχει και αλλο ένα εβδομαδιαίο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια μέρα και ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή στην οποία θα παίζουν Celebrities στις ομάδες. Το σίγουρο είναι πως το «Άκου τι είπαν» θα έρθει στην prime time ζώνη του σταθμού και σύμφωνα με πληροφορίες του zappIΤ υπάρχει πιθανότητα να προβάλλεται Παρασκευές ή ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν και πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός του καναλιού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Alpha:

Επειδή το απόγευμα λέγονται πολλά ..αλλά βραδιάτικα λέγονται ακόμη περισσότερα.. το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν!» μας υπόσχεται διπλό χτύπημα τη φετινή σεζόν!

Ο Χρήστος Φερεντίνος θα απευθύνει την πασίγνωστη πια πρόκληση μια φορά την εβδομάδα και σε παρέες …γνώριμες, αφού αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο γίνονται πεντάδες και μπαίνουν στο κυνήγι της κοινής γνώμης! Το βράδυ στον Alpha οι διάσημοι σε επισκέπτονται πέντε-πέντε. Στόχος τους να φθάσουν στο τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό.

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι «επώνυμες» και το ραντεβού σε νέα ώρα μια φορά την εβδομάδα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης έρχονται στην prime time του νέου προγράμματος του Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Άκου τι είπαν: Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου