Άκης Παναγιωτίδης: «Ευχαριστώ την κυρία Γκαγκάκη που με έκοψε»

«Δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι Έλληνας»

Ο Άκης Παναγιωτίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον Ανδρέα Δερμιτζάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που ήρθε στην Ελλάδα από τον Καναδά, αλλά και για την συμμετοχή του στο X-Factor.

Πόσο άλλαξε η πραγματικότητά σου όταν ήρθες στην Ελλάδα;

Δεν μου άρεσε καθόλου. Τη μισούσα. Είμαι Έλληνας, αλλά τότε ένιωθα Καναδός. Δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι Έλληνας. Δεν μπορούσα να το καταλάβω.

Στο σχολείο πως σε αντιμετώπισαν τα άλλα παιδιά;

Ήμουν κάτι σαν outsider. Δεν ήμουν πολύ αγαπητός από τα άλλα αγόρια του σχολείου. Με είχαν λίγο στην «απέξω».

Πριν από εφτά χρόνια είχες δοκιμάσει τις δυνάμεις σου στο «X-Factor» χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Πως ένιωσες τότε;

Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Δεν θεώρησα όμως ότι εγώ δεν έκανα για τη μουσική. Αυτό που ένιωσαν ήταν πως μάλλον δεν αναγνώρισαν και δεν εκτίμησαν όσα είχα να δώσω. Γι’ αυτό στο διάστημα που μεσολάβησε δεν επιχείρησα ξανά να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο talent show.

Τι πιστεύεις ότι πήγε λάθος και δεν κατάφερες τότε να διακριθείς;

Δεν μπήκα στην διαδικασία να κάνω κάποια ενδοσκόπηση για να δω τι πήγε στραβά. Ακόμα και αν το έκανα, τότε δεν ήμουν σε θέση να το δω. Τώρα πια που είμαι έτοιμος, μπορώ. Και να σας πω και κάτι… Την ευχαριστώ πολύ την κυρία Γκαγκάκη γιατί για πολλά χρόνια ήμουν πικραμένος. Αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα βλέπουμε. Την ευχαριστώ πολύ που με έκοψε, γιατί αν έμπαινα τότε μέσα στο show, ίσως και να μην μπορούσα να το διαχειριστώ και να καιγόμουν. Τώρα πλέον πιστεύω πως είμαι πιο ώριμος και έτοιμος για κάτι τέτοιο.