Άκης Παναγιωτίδης: «Έχω υπάρξει άπιστος και το μετάνιωσα»

«Τότε συνέβη διότι ζούσα...»

Δύο μήνες μετά το τέλος του Voice ο γόης του talent show του ΑΝΤ1 Άκης Παναγιωτίδης σκέφτεται από τώρα τις εμφανίσεις του το χειμώνα που θα έρθει και τα κομμάτια που θα επιλέξει για να κάνει την αρχή του στο τραγούδι. Μιλώντας στο περιοδικό Down Town της Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, ο τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις για το πόσο πιστός υπήρξε στην προσωπική του ζωή…

Έχεις υπάρξει ποτέ άπιστος στη ζωή σου;
Ναι, έχω. Δεν το λέω με καμάρι, ούτε υπερηφανεύομαι γι’ αυτό το πράγμα που έκανα κάποτε στη ζωή μου. Απλά μου συνέβη κι εμένα. Και οφείλω να σου ξεκαθαρίσω ότι έχει γίνει μόνο μία φορά και το μετανιώνω! Και θεωρώ πως ούτε θα το έκανα. Όμως τότε συνέβη διότι ζούσα στη σχέση μου, την τότε σχέση μου, κάποιες ιδιάζουσες καταστάσεις, που με έκαναν να προβληματιστώ για το κατά πόσο θα υπάρχει συνέχεια. Όταν είμαι καλά, όμως, με τον άνθρωπό μου, δεν τον κερατώνω ποτέ.
Το έκανες επειδή ερωτεύτηκες μία άλλη κοπέλα ή γιατί ήσουν σε μία αδύναμη στιγμή και αισθάνθηκες ευάλωτος στον πειρασμό;
Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Καταρχήν, όταν είμαι κάπου και είμαι ερωτευμένος, δεν μπορώ να ερωτευτώ άλλον άνθρωπο. Είμαι πιστός όταν αγαπάω και δεν απατώ ούτε εγκεφαλικά ούτε ψυχικά.
Ε, τότε πώς έγινε;
Έγινε γιατί δεν ήταν καλά η τότε σχέση που είχα με μία κοπέλα, θεώρησα ότι θα έληγε και θα τελείωνε έτσι κι αλλιώς. Από την άλλη πλευρά, εσύ θα συγχωρούσες μία ενδεχόμενη απιστία; Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, γιατί δεν μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα ή τουλάχιστον δεν το έχω μάθει. Νομίζω, όμως, πως δεν θα το άντεχα, δεν θα το συγχωρούσα. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι ανοιχτός ως άνθρωπος και, αν η κατάσταση ήταν προβληματική και είχα σοβαρό μερίδιο ευθύνης, τότε ναι, ίσως και να έκανα ένα βήμα πίσω και να το συγχωρούσα. Δεν μου αρέσει να έχω τα πράγματα και τις ιδέες μου εγκλωβισμένα μέσα σε κουτάκια και ταμπέλες.