Άγρια επίθεση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκου Μαριά στον Γιώργο Παπαδάκη!

Έντονος καυγάς ζωντανά στον αέρα...

Σήμερα το πρωί λίγο πριν τελειώσει το «Πρωινό Αντ1» ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον βουλευτή των Ανεξξαρτήτων Ελλήνων, Νίκο Μαριά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής δεν σταματούσε να μιλάει με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο επόμενος καλεσμένος. Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης παρενέβει: «Κλείσε τα μικρόφωνα σε παρακαλώ. Θα πρέπει όλοι να σέβεστε. Έχετε κακομάθει όλοι. Είσαστε στη Βουλή στρατιωτάκια, αμίλητα, αγέλαστα».

Εκείνη την ώρα ο Νίκος Μαριάς έγινε πυρ και μανία και απαίτησει ο παρουσιαστής να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει. Όμως ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε: «Μη μου φωνάζετε κύριε Μαριά και ζητήστε μου συγγνώμη. Με ακούσατε να ολοκληρώσω; Ακούστε με. Καθόσαστε στη Βουλή, στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, πειθαρχώντας σε έναν άδικο κανονισμό της Βουλής. Κύριε Μαριά γνωριζόμαστε καλά, μη με αναγκάσετε να πω πράγματα που δε θέλω. Έχετε δημοσιογράφο με άποψη και ότι και να κάνετε την άποψή μου θα τη λέω. Όταν ερχόσασταν εδώ που δεν σας ήξερε ούτε η μάνα σας ήταν καλά…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ατύχημα στον αέρα του Πρωινό Αντ1 – Τι συνέβη στον Γιώργο Παπαδάκη;

Άγριος καυγάς Τσαπανίδου – Βορίδη στον αέρα της εκπομπής!

Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω γίνει σάκος του μποξ»!

Παπαδάκης: «Ξεφτίλες είστε κι εσείς που ακούτε τον Χαϊκάλη»!

Απίστευτο περιστατικό βίας στην εκπομπή του Παπαδάκη! Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στην Δούρου!