Αγωγή ύψους 520.000 ευρώ σε Λιάγκα και Σταμάτη από Σπυροπούλου;

Πόλεμος φαίνεται πως ξεκινά ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και με όσα αναφέρει η Ντέμη Ντάβαρη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή, επικαλούμενη προσβλητικά σχόλια από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής και ζητά από εκείνους αποζημίωση 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος).

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρεται να κινείται νομικά για σχόλια που ακούστηκαν από τον παρουσιαστή στις αρχές του περασμένου μήνα, ότι κυκλοφορεί με σωματοφύλακες.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε να σχολιάζει τους σωματοφύλακες των βουλευτών που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες και αναφερόμενος σε έναν καβγά που είχε η Κ. Σπυροπούλου με γνωστή τηλεκριτικό σχολίασε πληροφορίες που την ήθελαν να κυκλοφορεί με bodyguard.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει συγκεκριμένες φράσεις που φέρεται να ακούστηκαν από τον παρουσιαστή. 

«Ο εναγόμενος (Γ.Λιάγκας) αφενός με παρουσίασε προς το πολυπληθές τηλεοπτικό κοινό του (…) ως δήθεαν πρόσωπο χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αξίες που κατ’ ουσία «ξεπουλιέται, « εξαγοράζεται», όντας τίποτα παραπάνω από ένα… «κοριτσάκι» που καταδέχεται να το «πληρώνουν» με τους οποιους περαιτέρω λίαν χυδαίους υπαινιγμούς μπορεί να φέρει μια τέτοια δήλωση» αναφέρει στην αγωγή της σύμφωνα με την εφημερίδα Epsresso η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με τους ψευδείς ισχυρισμούς του αλλοίωσε τη δημόσια εικόνα μου και με μείωσε στα μάτια του κοινού. Κι αυτό ενώ στην πραγματικότητα είμαι γυναίκα σκληρά εργαζόμενη, προσγειωμένη, σεμνή και «χαμηλών τόνων», χαρακτηριστικά χάριν των οποίων το μέσο νοικοκυριό με έχει αγκαλιάσει, ανοίγοντας μου τις τηλεοπτικές πόρτες του, η ψευδής εικόνα που ο εναγόμενος πρόβαλε στη συνείδηση του κοινού είναι αυτή ενός υπερφίαλου, κακομαθημένου και κατ’ ουσίαν μειωμένης ηθικής «κοριτσιού» που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards!» συνεχίζει η παρουσιάστρια.

«Από τη θέαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ επιδιώκω ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές», αναφέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Από το περιβάλλον του παρουσιαστή η Epsresso αναφέρει ότι ο ίδιος δεν είχε σκοπό να θίξει την Κωνσταντίνα με τα σχόλιά του και ότι πρόκειται για παρεξήγηση, καθώς απομονώθηκαν δηλώσεις του για να αλλοιωθεί το νόημα όσων είπε. Ενώ αναφέρεται ότι θα γίνει προσπάθεια οι δύο πλευρές να τα βρουν και να μην φτάσουν στα δικαστήρια.