Αυτή είναι η πιο sexy Ελληνίδα dj ! Δείτε φωτογραφίες…

Ξέρει να παίζει μουσική, σε αντίθεση με κάποια άλλα κορίτσια, ενώ ασχολείται και με το ραδιόφωνο...Δείτε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της...

Η Λίλα Κυριαζοπούλου (γνωστή και ως Lila the Diva) ανέπτυξε το πάθος της για τη μουσική σε πολύ νεαρή ηλικία. Εμπνεύστηκε από την αγάπη της οικογένειάς της για την ποπ, ροκ και ραπ μουσική του '90. Άρχισε Djing όταν ήταν μόλις 18 ετών κατά τους χρόνους των σπουδών της ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στην Κρήτη.

Μετά από απουσία ενός έτους, η Λίλα ξαναβγαίνει στα clubs, ενώ ετοιμάζει και τις δικές της παραγωγές.

Η αυτοδίδακτη καριέρα της βασίζεται στην ισχυρή, μεγάλη αγάπη της για την χιπ-χοπ, ραπ & R'n'B μουσική. Το 2010 ξεκίνησε να εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό «Free Angel» στον Πειραιά, ως συμπαραγωγός στη μουσική εκπομπή «Clublicious Radio Show» μαζί με τον Dj C-SPY, όπου ξεκίνησε να πειραματίζεται με την αλλαγή στυλ μιξαρίσματος ως επί το πλείστον dance, progressive tech και house.

Με τον καιρό αναβάθμισε την ικανότητά της να εκτελεί άψογα τα περισσότερα -αν όχι όλα- τα στυλ της μουσικής. Παρουσίασε επίσης το μεσημεριανό ειδήσεογραφικό μαγκαζίνο. Το ταλέντο και η ομορφιά φαίνεται να έχουν συνδυαστεί άψογα για την επιτυχία στον τομέα της ανταγωνιστικής μουσικής βιομηχανίας.  

Σύντομα καλείται επίσης να παρουσιάσει τη δική της ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, το «Bling ✩ Starzzz Radio Show», η οποία έφθασε στο №1 από την πρώτη προβολή στη λίστα ακροαματικότητας των παραγωγών του σταθμού.

Όταν πλησίασε o διάσημος DJ-παραγωγός και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness Dj Gee-Papa, για να τον πλαισιώσει ξεκινώντας το πρόγραμμα της βραδιάς πήγε από τα ραδιοφωνικά στα decks των clubs, για να ξεκινήσει την DJ καριέρα της και να αλληλεπιδρά με το κοινό των clubs. Έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως DJ Gee-Papa, DJ C-SPY, MC Mentoras, MC Chris Zan Batist, Deejay Vox, Don Freaka, DJ Billy V, DJ Andreas R, DJ Nio, DJ Makis Zm και πολλούς ακόμη.

Βρήκαμε από το facebook της Λίλας, τις πιο καυτές φωτογραφίσεις που έχει κάνει…

Η Λίλα εμφανίζεται και στο νέο βίντεοκλιπ του Ominus, «Game over».

Δείτε το βίντεοκλιπ…