Αδύνατον να αναγνωρίσουν τον Π. Μαυρίκο οι συγγενείς του – Απανθρακώθηκε μέσα στην Porsche στην Αττική Οδό

Έρευνες για πιθανή δολιοφθορά.

Η Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Εξουδετερώσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που είναι ειδικοί στην παγίδευση αυτοκινήτων και χωρών με μηχανισμούς, θα αναλάβουν τελικά την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φριχτό θάνατο ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Ως γνωστό το όνομα του συγκεκριμένου εκδότη, είχε εμπλακεί από την Ασφάλεια Αττικής στο κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων και σε βάρος του εκκρεμούσε η τακτική δικάσιμος της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Για το λόγο αυτό και επειδή η υπόθεση είναι σοβαρή, την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και το ΤΕΕΜ, προκειμένου να διερευνηθούν με κάθε λεπτομέρεια οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο Π. Μαυρίκος και κυρίως εάν υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Μάλιστα η πλήρης αναγνώριση του πτώματος του άτυχου εκδότη θα γίνει με την μέθοδο του DNA, καθώς το πτώμα είναι πλήρως απανθρακωμένο και τα συγγενικά του πρόσωπα, εν προκειμένω η σύζυγος του είναι αδύνατον να αναγνωρίσει το παραμικρό.

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες, η συντετριμμένη σύζυγος του εκδότη, αναγνώρισε κάποια προσωπικά του αντικείμενα, όπως το ρολόι, την βέρα και το κινητό τηλέφωνο του Π. Μαυρίκου.