Α. Ηλιάδη: Μίλησε στην Τατιάνα για τον τραυματισμένο της έρωτα!

Δείτε όσα αποκάλυψε...

 Περισσότερο απελευθερωμένη και sexy νιώθει η Αγγελική Ηλιαδή το τελευταίο διάστημα. Αυτό δήλωσε σήμερα στην συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη. Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει για τον μεγάλο έρωτα που έζησε με τον συνθέτη και το ξαφνικό τέλος της σχέσης της.

“Αν όλα είχαν πάει καλά, σίγουρα θα είχα κάνει κι ένα δεύτερο παιδάκι. Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Είμαστε σε άλλη φάση τώρα”,αναφέρει χαρακτηριστικά η Αγγελική.

Ακόμα, μίλησε για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά στο Diogenis αλλά και το νέο της τραγούδι “Τραυματισμένε μου έρωτα”. Η τελευταία της επιτυχία φαίνεται πως συνέπεσε με την συναισθηματική της κατάσταση παρόλο που οι στίχοι του γράφτηκαν πολύ καιρό πριν. «Είναι περίεργο το γεγονός ότι έρχονται στα χέρια μου τραγούδια τα οποία κουμπώνουν με την φάση στη ζωή μου. Μου αρέσει αυτό», υποστηρίζει.

Η Αγγελική μίλησε ακόμα και για την αγάπη της για τα τατουάζ αλλά και για το συγκεκριμένο που έχει «χτυπήσει» στο χέρι της με το όνομα του πρώην αγαπημένου της.

Δείτε όσα είπε…

Η Αγγελική ερμηνεύει την νέα της επιτυχία Τραυματισμένε μου έρωτα!

Διαβάστε ακόμα

Η εξομολόγηση της Μάγιας Τσόκλη στην Τατιάνα για τον καρκίνο!

Γ. Μποσταντζόγλου – Δ. Παπαδήμα στο Μίλα: Η σχέση τους, η συνεργασία στο θέατρο και η κόρη τους!

Ο Κώστας Τσάκωνας μίλησε για τo» θάνατο» του στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Ε. Ρουμελιώτη: Ξεσπά για πρώτη φορά στο Mίλα μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της!

Η αρραβωνιαστικιά του Παπαχρόνη στο Μίλα για τον έρωτα της για τον πρώην βαρυποινίτη.

21χρονη ζυγίζει 175 κιλά κι αποκαλύπτει στο Μίλα τον ρατσισμό που έχει δεχτεί