150 καλεσμένους αναζητά ο Πέτρος Κωστόπουλος για το «Βράδυ»

Η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έχει πάρει το "πράσινο φως" για να συνεχίσει και του χρόνου, με χαμηλότερο μπάτζετ και άλλη εταιρία παραγωγής.

Το «Βράδυ» είναι μια απαιτητική εκπομπή συνεντεύξεων, στην οποία πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, αλλά και κάποια άλλα, μικρότερα. Ωστόσο, όλος αυτός ο σχεδιασμός απαιτεί ιδιαίτερο προγραμματισμό, από την παραγωγή της εκπομπής που θα…παλέψει τόσο με τις άλλες εκπομπές του ΑΝΤ1, όσο και με τις ομάδες των άλλων καναλιών, προκειμένου να έχουν το καλύτερο ξεκίνημα και τους πιο «καυτούς» καλεσμένους. 

Υπολογίζοντας τα δεδομένα, ότι δηλαδή θα γυριστούν περίπου 60 εκπομπές για τη σεζόν 2012-2013, εύκολα συμπεραίνουμε ότι απαιτούνται το λιγότερο 150 καλεσμένοι «πρώτης γραμμής»! Τα κορυφαία ονόματα της τηλεόρασης και της μουσικής ή της πολιτικής δεν ξεπερνούν τα 20-25, επομένως, θα πρέπει να αναζητηθούν άλλα πρόσωπα ή να περιμένει το «Βράδυ», προκειμένου να γεννηθούν νέοι αστέρια ή πρόσωπα που θα απασχολήσουν την επικαιρότητα, που θα τους «τσιμπήσουν» αμέσως. Όπως και να'χει, θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά!

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κωστόπουλος : «Δεν είναι και εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος…»

Έλενα Παπαρίζου: Έχω ακούσει οτι είμαι λεσβία

Ο Ηλίας Ψινάκης μιλάει για το τέλος της σχέση του με τον Σάκη Ρουβά