Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

Τι μαγειρεύει σήμερα η Νταϊάν Κόχυλα;

 Αυτό το Σάββατο, η μαμά υποδέχεται τον Μάιο με γεύσεις και αρώματα από την Κέρκυρα. Το μενού περιλαμβάνει κερκυραϊκό σοφρίτο, το οποίο θα συνοδεύσει με πατάτες γεμιστές. Ένα από τα πλέον κλασσικά πιάτα με κρέας της Κέρκυρας που ενθουσιάζει και τους πιο απαιτητικούς.

Η μαγειρική έμπνευσή της όμως δεν σταματά ποτέ. Στη συνέχεια, η Νταϊάν ετοιμάζει και προτείνει δύο εύκολα και γευστικά πιάτα για όσους θέλουν να φάνε κάτι νόστιμο και γρήγορο: Στήθος κοτόπουλου και σπιτικούς πατατοκεφτέδες.