Πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ένα ιδιαίτερο μενού με κλασικά πιάτα στη πιο μοντέρνα εκδοχή τους παρουσιάζει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας παροτρύνει να πειραματιστούν και να γευτούν την ελευθερία που δίνει η μαγειρική δοκιμάζοντας πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων. 

Φτιάχνει τις πιο νόστιμες χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με τραγανή κρούστα σερβιρισμένες με μια απίθανη σάλτσα μήλου, την τέλεια σάλτσα μανιταριών για πένες, συνδυάζει τα ψητά χωριάτικα λουκάνικα με μια ξεχωριστή πατατοσαλάτα με σπανάκι, φέτα και ρίγανη και δίνει γεύση σε φιλέτα ψαριού με την πιο νόστιμη μαρινάδα.

Όσο για το γλυκό της Κυριακής; Παρουσιάζει ένα πλούσιο συνδυασμό γεύσεων με σοκολάτα, χουρμάδες και καφέ φτιάχνοντας μια βελούδινη σοκολατένια κρέμα με ένα πρωτότυπο γλυκό κουταλιού χουρμάδες!

Διαβάστε ακόμα:

Ο έρωτας θέλει σοκολάτα!