Τι συμβαίνει τελικά και όλοι αποχωρούν από το Σπίτι μου-Σπιτάκι μου;

Ποιος ο ρόλος της Κωνσταντίνας;

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, Σπίτι μου -Σπιτάκι μου.
Η μια αποχώρηση διαδέχεται την άλλη και έχει σπάει όλα τα ρεκόρ, αφού μέχρι τώρα, μετράμε ήδη 5 αποχωρήσεις.

Από τη στιγμή που έφυγε η Ζήνα Κουτσελίνη από το κανάλι της Κάντζας και το πλευρό της Κωνσταντίνας, η εκπομπή μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι.
Τα νούμερα τηλεθέασης, πάνε από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει η απαραίτητη ψυχραιμία, ώστε να δουν οι υπεύθυνοι της εκπομπής-αν υπάρχουν-τι κρατάνε και τι αλλάζουν.

Τα όσα συμβαίνουν στο Σπίτι μου-Σπιτάκι μου, τις τελευταίες μέρες, μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ήδη βεβαρημένη εικόνα της Κωνσταντίνας. Στα δημοσιογραφικά γραφεία οι αποχωρήσεις από το σπίτι του Big Brother, συγνώμη της Κωνσταντίνας, είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης και σχολιασμού.

Όπως είναι φυσικό, κανείς δε πιστεύει ότι οι μαζικές αποχωρήσεις είναι τυχαίες, αλλά χωρίς κάποιες βασικές εξηγήσεις από τους υπευθύνους του καναλιού, ο καθένας βγαίνει και δίνει τη δική του εξήγηση ή πληροφορία.

Το κρίμα είναι ότι η Κωνσταντίνα είναι ένα νέο,πολύ ωραίο κορίτσι, που θα μπορούσε να κάνει πράγματα στην τηλεόραση, αν δε βιαζόταν τόσο πολύ να αποκτήσει δική της τετράωρη εκπομπή. Γιατί κακά τα ψέμματα, δε μπορείς χωρίς την απαιτούμενη πείρα να κρατήσεις ζωντανό πρόγραμμα τέτοιας διάρκειας, αν πρώτα δεν έχεις δοκιμαστεί σε κάτι άλλο, πιο «ταπεινό»

Βέβαια δε μπορώ να πιστέψω πως για όλη αυτή την ανακατωσούρα , υπεύθυνη είναι αποκλειστηκά η Κωνσταντίνα Σππυροπούλου και πως θα το έκανε τόσο εμφανώς ,με αποτέλεσμα να εκθέσει τον εαυτό της. Ίσως να μην αντιλαμβάνεται όσα συμβαίνουν.Ωστόσο,με όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από την ίδια και την εκπομπή της, έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο της σεζόν, δυστυχώς για λάθος λόγους. 

Παυλίνα Ντάσιου