Συμβουλή προς Μαίρη Συνατσάκη

 

Αγαπητή Μαίρη,

είσαι πολύ συμπαθής, πολύ γλυκιά, πολύ καλή σε αυτό που κάνεις. Το πας καλά το θέμα και με τη δουλειά σου και με τα προσωπικά σου. Βεβαίως ήταν καλύτερα όταν δεν ήξερε κανείς αν είσαι με κάποιον, ποιός είναι αυτός, αν είναι γνωστός ή όχι και όλα τα συναφή. Δεν το έκρυψες και καλά έκανες. Και σίγουρα δεν φταις εσύ που όλες οι εκπομπές (ακόμα και η δική σου) συχνά πυκνά αναφέρονται σε αυτό το θέμα.

LIKE!

Το να πάρεις μια συνέντευξη από το Μύρωνα είναι πολύ χαριτωμένο. Το να σε ρωτάνε όλη την ώρα αν και πότε και που και πως θα…παντρευτείς είναι κουραστικό και σε φθείρει. Φθείρει τη δική σου πολύ καλή εικόνα, μιας και είσαι ακόμα στο ξεκίνημα. Δεν είναι ανάγκη να σε βλέπουμε συνέχεια σε πρωινές, μεσημεριανές, απογευματινές, βραδινές, μεταμεσονύχτιες εκπομπές να φιγουράρεις με… «αποκλειστικές» συνεντεύξεις, δηλώσεις όπου όλοι σε ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. Δεν φταις και το ξέρω. Αλλά πρόσεξέ το τώρα που είναι αρχή.

Ο κόσμος πρέπει να σε συζητάει γιατί τα λες καλά, γιατί κάνεις ωραία θέματα, γιατί πήρες μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, άντε και γιατί έβαλες ένα ωραίο ρούχο ή έκανες μια σέξι (λίγο) φωτογράφιση. Άντε να δεχτούμε και λίγο κουτσομπολιό, μιας και όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν «με ποιόν τα έχει», «που πήγαν», «τί έκαναν» κλπ κλπ. Την πείνα, όμως αυτή του τηλεοπτικού κοινού άστη να μείνει…πείνα. Δεν πειράζει, ας μην τα ξέρουν όλα. Ας μείνει και κάτι κρυφό. Οι ρεπόρτερ των εκπομπών δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί, αυτό είναι σίγουρο. Βάλε ένα φρένο τώρα που είναι νωρίς. Αντιμετώπισέ τα όλα με το πολύ γλυκό και ειλικρινές χαμόγελό σου.

Έχεις όλο το -τηλεοπτικό- μέλλον μπροστά σου!

Με ειλικρινή συμπάθεια

Όλα τα άρθρα