ΜΕGA με διάθεση… αυτοσαρκαστική!

Τα αποκηρύσσει αν και τα συνεχίζει...!

 

Πολύ χαίρομαι που επιτέλους θα δούμε δύο ελληνικές σειρές στο ΜΕΓΚΑ! Χρόνια και…ζαμάνια (που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι), αφού τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια ποντάρουν σε μετριοκαλές σειρές της γείτονας, σε βάρος φυσικά των ντόπιων προϊ’ντων. Eδώ θα μου πείτε κοτζάμ Ελλάδα και τρώμε Πορτοκάλια Ισπανίας, Πατάτες Ισράηλ και ελιές Πορτογαλίας…

Τέλωσπάντων, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση το νέο τρέιλερ που έφτιαξε το ΜΕΓΚΑ για την πολυπόθητη συνέχεια του «Πίσω στο σπίτι»! Οι Έλληνες μιλάνε Τούρκικα και μετά «Ύστερα από απαίτηση εκατομμυρίων τηλεθεατών οι ελληνικές σειρές επιστρέφουν στο ΜΕΓΚΑ»!

Σαν να λέμε δηλαδή ότι…φτάνει αρκετά μας πρήξατε με τα Τούρκικα! Αλλά και το ίδιο το κανάλι, παραδέχεται ότι ο κόσμος μπούχτισε. Μπορεί, όμως να κάνει αλλιώς ; Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν. Όπως και να’χει είναι και ένας τρόπος για να…πικάρει και τον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος με τον «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» κάνει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, αν και ξεκίνησε νωθρά. Τα καινούργια τούρκικα δεν του βγήκαν του ΜΕΓΚΑ, οπότε επιστρέφει στην ελληνική παραγωγή. Αν και τα σενάρια είναι…ξενόφερτα (όπως και τα Κατεβασμένα Παντελόνια που έρχονται σύντομα), τουλάχιστον ακούμε και βλέπουμε ΕΛΛΑΔΑ. 

Σε λίγο θα ξεχάσουμε πως είναι στο prime time η γλώσσα μας…

Όλα τα άρθρα…