Κινήσεις ματ στη σκακιέρα του Epsilon

Epsilon

Οι διορθωτικές αλλαγές και το χτίσιμο γερών βάσεων για το μέλλον...

Οι αλλαγές που έκανε το Epsilon αυτό το καλοκαίρι, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, είναι σαρωτικές, αλλά πάνω απ’ όλα σωστές. Οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ορισμένες διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα, προκειμένου την επόμενη χρονιά ο σταθμός να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός. Και αυτό είναι ένα στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί…

Πρώτα απ’ όλα, η μετακίνηση των Καραβάτου – Κατσούλη στο καθημερινό πρόγραμμα και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη είναι το μεγάλο στοίχημα του καναλιού. Το ζευγάρι θα βρεθεί απέναντι από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα (;) και η άποψή μου είναι ότι θα υπάρξει κόντρα στα νούμερα!

karavatou

Η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού στο πρωινό του σαββατοκύριακου ήταν επίσης μια πολύ σωστή κίνηση. Η γνωστή παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά την συγκεκριμένη ζώνη και σίγουρα θα τα πάει καλύτερα απ’ ότι φέτος. Το «Namaste» δεν έπεισε τους τηλεθεατές, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε κιόλας ότι απέναντι υπήρχε η Ελένη Μενεγάκη.

germanou

Η Χριστίνα Λαμπίρη, από την άλλη, επιστρέφει στην μεσημεριανή ζώνη του καθημερινού κι αυτό επίσης αποτελεί μια κίνηση ματ για το κανάλι. Η παρουσιάστρια θα μας λέει, από την επόμενη σεζόν, «καλησπέρα» και μάλιστα σε μια ώρα που την γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Η γνώμη μου είναι ότι τα ποσοστά του καναλιού θα ανέβουν στη συγκεκριμένη ζώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου θα παίρνει καλύτερο lead in απ’ ότι φέτος. Όχι ότι το έχει ανάγκη, αφού όπως είδαμε η «Tatiana Live» δεν είχε αντίπαλο και ο κόσμος την ακολουθούσε πιστά.

lampiri

Τέλος, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου που θα μας λέει καθημερινά «καλημέρα» μέσα από την συχνότητα του Epsilon. Μεγάλο στοίχημα και αυτό για το κανάλι. Η ίδια θα πρέπει να αλλάξει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, καθώς είναι αυτονόητο ότι η νέα της εκπομπή δεν θα πρέπει να έχει καμία σχέση, και σίγουρα δεν θα έχει, με το «Λόγω Tivis». Τελείως διαφορετική εκπομπή, άλλη ώρα, άλλος τρόπος παρουσίασης και διαφορετικό στήσιμο.

kainourgiou

Το Epsilon ξεκίνησε ως ένα μικρό κανάλι και ήδη έχει αρχίσει να γιγαντώνεται, αρχής γενομένης από την σεζόν που ολοκληρώθηκε φέτος το καλοκαίρι. Οι διορθωτικές κινήσεις που έχει κάνει ο σταθμός για τη νέα χρονιά είναι σημαντικές και αναμένεται να αλλάξουν άρδην οι καταστάσεις και φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης. Έτσι πιστεύω εγώ…