H αγωνία για το «ΘΕΜΑ» οδηγεί σε λάθη…



UNLIKE
….τρελό!

Λες και ο οποιοσδήποτε κάνει ένα σχόλιο, πρέπει να εξηγεί κιόλας γιατί το έκανε ή σε ποιόν απευθυνόταν! Λες και έχει υποχρέωση ο Δάντης και ο όποιος Δάντης, επειδή είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, να γράφει και υστερόγραφα, στην περίπτωση που κάποιο κανάλι ή σάιτ…αποφασίσει να κάνει θέμα! Α, Χρήστο, γιατί δεν σημείωσες ότι δεν εννοούσες την Έλενα ; Εμείς που να το καταλάβουμε ; (Μπουχαχα…)

Θέμα από το πουθενά. Και ο Δάντης δεν είναι και κανένας πρόσκαιρος που έχει ανάγκη αυτήν τη δημοσιότητα. Εξήγησε, λοιπόν, με νέο  tweet ότι «Δεν θα έκραζα ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποιό έχω «δεθεί» στο παρελθόν με μια μεγάλη επιτυχία». Φτάνει αυτό, η να ζητήσει και συγχώρεση από τον Πάπα Βενέδικτο ;

LIKE

Χρόνια πολλά σε ένα μεγάλο κανάλι, το STAR!

Είχα τη χαρά να δουλέψω στο -τότε- κανάλι του Ταύρου για δύο χρόνια, 2003-2004 και ήταν μια από τις καλύτερες επαγγελματικές εμπειρίες. Μία από αυτές τις δουλειές που λέω ότι μου έδωσε πράγματα στη δουλειά, αφού έκανα το πρώτο μου δελτίο στο κανάλι, δίπλα στον Τέρενς Κουίκ, τότε που ο Σταμάτης Μαλέλης «χτυπούσε» τους αντιπάλους του στις 18:30. Έζησα εκεί και την σύλληψη της 17ΝΟΕΜΒΡΗ με τα πολλά παράθυρα του Γιώργου Λιάγκα.

Το κανάλι με τις καλές ξένες ταινίες, με τις πολύ καλές ξένες σειρές, με τα «Φιλαράκια» και με τόσα καλά προγράμματα όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του. Και τα τελευταία χρόνια, το κανάλι του lifestyle, που άλλοι αγαπούν και άλλοι αγαπούν να μισούν. Με τα καλά και τα άσχημά του, το STAR είναι ένα από τα καλύτερα «μαγαζιά» στην πιάτσα των ΜΜΕ. Βγήκε στον αέρα με την «τρέλα» του Νίκου Μαστοράκη, το 1993, τριάμησι χρόνια μετά τη γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης. Έγινε Όμιλος, με έντυπα, ραδιόφωνα, με τη Σχολή του «δάσκαλου» Μαλέλη και ανέδειξε πολλά νέα πρόσωπα. Δεν φοβάται να δοκιμάσει και δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι έκανε κάτι λάθος. 

Αν ρώταγε κάποιος έναν τυχαίο τηλεθεατή, ποιό κανάλι θα ήθελε να βγάλει από το τηλεκοντρόλ του ή ποιό κανάλι του είναι «αδιάφορο», αποκλείεται να έλεγε το STAR! Ένα κανάλι που μας είναι απαραίτητο ! Ακόμα και αυτοί που δεν το παραδέχονται, έστω και λίγο…το χαζεύουν! 

Χρόνια πολλά και μακριά από προβλήματα και κακοτοπιές! Keep STAR-ING!

Όλα τα άρθρα