Γιώργος Αγγελόπουλος – Γιώργος Μαυρίδης: Κοινά σημεία, διαφορές και το μεγάλο λάθος!

Γιώργος Μαυρίδης

Θα καταφέρει, άραγε, το λαϊκό παιδί με τα τατουάζ να πάρει τη νίκη ή το μεγάλο λάθος του είναι ικανό να του στοιχίσει την πρώτη θέση;

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Μαυρίδης είναι τα δύο πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα σε αυτή τη νέα μόδα των ριάλιτι επιβίωσης. Με μια πρώτη ματιά, δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κοινά σημεία στην πορεία τους σε Survivor και Nomads, αλλά και μία μεγάλη διαφορά! Και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν η κατάληξη θα είναι η ίδια. Δηλαδή, αν ο γνωστός tattoo artist θα καταφέρει να κερδίσει στον τελικό, όπως έγινε με τον Ντάνο.

[dfp_ads id=236982]

Κομβικός ρόλος η στάση του Ντάνου μετά την είσοδο του Γουίλι…

Ο Σκιαθίτης είναι, αναμφίβολα, ο πιο αγαπητός παίκτης που έχει βγει από τηλεοπτικό παιχνίδι. Ο κόσμος τον λάτρεψε, λόγω των όσων περνούσε στον Άγιο Δομίνικο, ταυτίστηκε μαζί του και μάλιστα σε σημείο υστερίας. Δέχθηκε πόλεμο από την ομάδα των Μαχητών και εκδιώχθηκε με οκτώ, αν θυμάμαι καλά, ψήφους. Μια απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά στον κόσμο, καθώς κατάλαβαν πως οι «Μπλε» ήθελαν να «φάνε» τον δυνατό.

Το πέρασμά του στους «Διάσημους» ήταν κάτι που σε κάποιους δεν άρεσε. Η υποομάδα που είχε δημιουργηθεί δεν τον ήθελε και οι ψήφοι στα συμβούλια έπεφταν «βροχή». Τον είχαν κατηγορήσει για διπροσωπία, ότι φώναζε τις κάμερες για να κάνει τον σταυρό του και άλλα πολλά. Έκαναν «φιλότιμη» προσπάθεια, προκειμένου να τον δουν εκτός παιχνιδιού, ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει έξω, αυτό σταμάτησε.

Κομβικό ρόλο στην πορεία του Ντάνου έπαιξε η στάση που κράτησε μετά τα λόγια που του είχε πει ο Γουίλι. Ο ίδιος, όπως είχε αποκαλύψει, όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον πλησίασε ο Αγγελόπουλος και τον ρώτησε τι λέει ο κόσμος έξω. Ο Γουίλι του είχε πει τότε «συνέχισε έτσι». Και αυτό ακριβώς έκανε ο Σκιαθίτης! Συνέχισε έτσι… Σε αντίθεση με τον Γιώργο Μαυρίδη, όπως θα δούμε παρακάτω.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τελικά, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια, κράτησε σταθερή στάση μέχρι το τέλος, έμεινε πιστός στις αρχές του και έφτασε στην τελική νίκη.

Ο Μαυρίδης έδειξε στην αρχή τον αυθεντικό του χαρακτήρα…

Γιώργος Μαυρίδης, λοιπόν… Ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, λόγω της παρουσίας του στο World Party, αλλά και στον «Δρόμο». Ο Θεσσαλονικιός δεν είχε ανάγκη να αποδείξει κάτι μέσα στο παιχνίδι, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, καθώς είναι, αναμφίβολα, ο πιο δημοφιλής απ’ όλους τους «Διάσημους» της Φωτιάς!

Από την αρχή του παιχνιδιού, ο Μαυρίδης ήταν ο εαυτός του. Ένας άνθρωπος κλειστός, συνεσταλμένος, ήρεμος, που ξαφνικά καλείται να συμβιώσει με άλλους έξι αγνώστους. Εξ αρχής κρατούσε μια απόσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν κάνει εύκολα φίλους, ωστόσο, όπως φάνηκε, οι υπόλοιποι ή μάλλον κάποιοι από τους υπόλοιπους αποφάσισαν να «χτυπήσουν» σε αυτές τις «αδυναμίες».

Όπως και στην περίπτωση του Ντάνου, έτσι και τώρα με τον Μαυρίδη, τον κατηγόρησαν και ακόμα τον κατηγορούν για διπροσωπία, πως άλλα λέει on camera και άλλα off camera. Δέχθηκε μεγάλο πόλεμο για τα σκυλάκια της βίλας και αυτό ήταν κάτι που είχε εξοργίσει τον κόσμο.

Το μεγάλο λάθος του Μαυρίδη…

Με την είσοδο, όμως, του Λευτέρη Χατζηιωάννου κάποια πράγματα άλλαξαν, όπως για παράδειγμα στο θέμα των σκύλων. Πριν μπει ο Κύπριος, οι παίκτες δεν άφηναν τα σκυλιά να μπαίνουν μέσα στη βίλα, ωστόσο, μετά είδαμε σε πάρα πολλά πλάνα πως τα συμπαθέστατα τετράποδα άραζαν, πραγματικά, μέσα στην κουζίνα της ώρας της μαγειρικής.

Ο Λευτέρης, σίγουρα, τους μίλησε και τους εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει έξω και φυσικά θα είπε και στον Μαυρίδη πως ο κόσμος τον στηρίζει πολύ. Κι εδώ ακριβώς είναι το λάθος του 39χρονου tattoo artist.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγινε πιο «σκληρός» με τους «αντίπαλους» συμπαίκτες του και κάπου άρχισε να χάνει το… παιχνίδι. Δεν παρέμεινε ήρεμος και ταπεινός, όπως τον είχαμε δει στην αρχή, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση. Και μάλιστα, ορισμένες φορές, ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν ο καλύτερος, με αποτέλεσμα να χάνει το δίκιο του, αλλά και τον «Γιώργο», όπως εξήγησε αργότερα.

Γιατί άλλαξε η στάση του μετά την παραμονή στην κλινική;

Και ως επιστέγασμα όλων αυτών, ήρθε η «συγγνώμη» που ζήτησε, ουσιαστικά, από τους άλλους παίκτες. Μια πράξη που δίχασε τους θαυμαστές του, καθώς αρκετοί μίλησαν για «κωλοτούμπα» στην προσπάθειά του να κερδίσει πίσω τον κόσμο που έχασε με την συμπεριφορά του. Αυτό συνέβη μετά από διήμερη παραμονή του σε κλινική της περιοχής. Είδε ο ίδιος κάτι; Του μίλησε κάποιος για το τι γίνεται στην Ελλάδα; Ίσως κάποια στιγμή να μάθουμε…

Το Nomads, λοιπόν, φτάνει στο τέλος του! Απομένουν περίπου δέκα μέρες για τον μεγάλο τελικό και μένει να δούμε αν τελικά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου θα παραμείνει στο πλευρό του Μαυρίδη. Θα καταφέρει, άραγε, το λαϊκό παιδί με τα τατουάζ να πάρει τη νίκη ή το μεγάλο λάθος του είναι ικανό να του στοιχίσει την πρώτη θέση;

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, ωστόσο, πιστεύω πως ο Γιώργος Μαυρίδης έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.