Flashback… στα παιδικά μας χρόνια!

Τα αφιερώματα του ΑΝΤ1 μας έχουν θυμίσει αγαπημένες σειρές και μας έκαναν γνωστές ιστορίες από τα παρασκήνια!

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε φέτος να κάνει κάτι που πάρα πολύς κόσμος, κατά τη γνώμη μου, το περίμενε με ανυπομονησία. Να μας θυμίσει παλιές ωραίες ιστορίες, μέσα από τα φανταστικά flashback που κάνει. Εμείς που γεννηθήκαμε στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, μεγαλώσαμε με σειρές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Σειρές που, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, λείπουν από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αποκορύφωμα των, μέχρι τώρα, αφιερωμάτων ήταν αυτά στις σειρές “Οι μεν και οι δεν”, “Της Ελλάδος τα παιδιά” και “Εκείνες κι εγώ”. Γιάννης Μπέζος και Χάρης Ρώμας έχουν υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση και σίγουρα η παρουσία τους λείπει τα τελευταία χρόνια από το γυαλί.

Μέσα από τα flashback του ΑΝΤ1 έχουμε μάθει πάρα πολλές άγνωστες και παράλληλα όμορφες ιστορίες από τα παρασκήνια των τηλεοπτικών σειρών, ενώ επίσης βλέπουμε και πρόσωπα που …χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου. Ευχή των τηλεθεατών είναι να συνεχιστούν αυτά τα υπέροχα αφιερώματα και σύντομα να δούμε κι άλλα πολλά.

Ποιος τηλεθεατής, άλλωστε, δεν θα ήθελε να δει αφιέρωμα στις σειρές “Το καφέ της Χαράς”, “Κωνσταντίνου και Ελένης”, “Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη”, “Άκρως Οικογενειακόν” και “Βότκα πορτοκάλι”. Και άμα θέλετε να σας πάω και πιο παλιά, υπάρχουν οι σειρές “Πάτερ Ημών”, “Σοφία Ορθή”, “Αραχτοί και Λάιτ”, “Βαρβαρότητες”, “Ταύρος με Τοξότη”, “Cheek to Cheek”, και “Έλλη και Άννα”.

Σειρές που αγαπήθηκαν πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό…