Eurovision 2013…ερχόμαστε! Δεν θα αντέξω άλλα ονόματα παραμύθια

Alea jacta est λοιπόν! Η Ελλάδα θα είναι και φέτος στην Eurovision. H ελληνική σημαία θα κυματίσει στο Μάλμο και οι απανταχού Eurovision-ολόγοι είναι και πάλι εκστασιασμένοι!

 

Το τι μπινελίκια ακούει όποιος ΤΟΛΜΗΣΕ να γράψει κάτι κακό για την EUROVISION, δε λέγεται ρε παιδιά! Μιλάμε τόση πρεμούρα, ούτε για το πακέτο Ντελόρ, ούτε για τη δόση από το ΔΝΤ. Είναι μια ομάδα ανθρώπων, που ζουν και αναπνέουν για την Eurovision και καλά κάνουν, δικαίωμά τους είναι άλλωστε. Και σε μένα αρέσει η Eurovision, αλλά δεν θα πεθάνω αν δεν πάμε και μια χρονιά.

Όπως πιστεύει και πολύς κόσμος άλλωστε. Anyway, ας μην τα ξαναλέμε αυτά. Πάμε και καλώς πάμε, από τη στιγμή που βρέθηκαν χρήματα. Η ΕΡΤ, πάντως, δεν θα γλυτώσει τις κριτικές τύπου «εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς κάνουμε Eurovision». Κριτική που δεν έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, αλλά με το ηθικό, αφού γλέντια και χαρές στη δημόσια τηλεόραση, την ώρα που κόσμος πεινάει και οι άστεγοι αυξάνονται, είναι λίγο…»τζιζ».

Ωστόσο, η άλλη λογική, που λέει να μη μιζεριάζουμε συνέχεια και καλό είναι να δίνουμε λίγη χαρά στον κόσμο, δεν με βρίσκει αντίθετο. Πατάω κι εδώ, πατάω κι εκεί. Είμαι στο 50-50. Η ΕΡΤ θα κάνει Eurovision, δεν θα βγάλει δεκάρα τσακιστή από το ήδη επιβαρυμένο ταμείο της και όλοι θα είναι χαρούμενοι. Κι εγώ επίσης!

Εντάξει, τα ρεπορτάζ με τα βρακιά, τα τραγούδια και τις συγκρίσεις είναι το χειρότερό μου και ΔΕΝ θα τα αποφύγουμε, αλλά τι να κάνουμε. Eurovision χωρίς…παρατράγουδα δεν υπάρχει. Ελπίζω μόνο τα κανάλια και τα ΜΜΕ να δείξουν τη δέουσα σημασία στο θέμα αυτό και να μην υπερβάλλουν. 

Μπράβο και στον Τζώνι Καλημέρη, χωρίς τις προσπάθειες του οποίου, όχι Eurovision, αλλά ούτε το Καρναβάλι στου Ρέντη, δεν θα κάναμε. Η…σύμπραξη θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ας καθαρίσουμε γρήγορα την υποθεση ποιός θα μας εκπροσωπήσει. ΔΕΝ θα αντέξω τα ονόματα παραμύθια.

Κάντε μια ωραία ανάθεση και τέλος, ίσως είναι το καλύτερο ε ;

Με αγάπη πάντα

Όλα τα άρθρα