ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Στέφανος Κορκολής στο Ηρώδειο τραγουδάει μετά από 15 χρόνια τις παλιές του επιτυχίες!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο!

 

Μία ιδιαίτερη βραδιά ήταν η χθεσινή για τον Στέφανο Κορκολή, ο οποίος βρέθηκε στο Ηρώδειο, μαζί με αγαπημένους του φίλους, προκειμένου να βοηθήσει το ίδρυμα «Μαζί για το παιδί». 

Ο Στέφανος έχει περάσει πολλά, αλλά έχει καταφέρει ακόμα περισσότερα…Το βράδυ της Τετάρτης ήταν μία ακόμα δικαίωση για τον ίδιο, όταν είδε το γεμάτο Ηρώδειο να τραγουδά τις επιτυχίες που τον έκαναν πασίγνωστο στο ευρύ κοινό και τον έχρισαν «είδωλο της νεολαίας»!

Ποιός δεν θυμάται το «Σκόνη και θρύψαλλα», τη «Λατέρνα», το «Καρδιά μου λιώνω» και πολλά άλλα κομμάτια που πούλησαν δεκάδες χιλιάδες δίσκους τη δεκαετία του 90', αλλά ο Στέφανος τα άφησε πίσω του, καλά κρυμμένα στο ντουλάπι των αναμνήσεων, όταν άρχισε να κάνει καριέρα ως σολίστ.

Πολλοί βρέθηκαν να του προτείνουν να τα ξανατραγουδήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο ίδιος αρνιόταν πεισματικά. Το προφίλ του πλέον είναι διαφορετικό. Έπρεπε να δοθεί αφορμή από το «Μαζί για το παιδί», προκειμένου ο Στέφανος να μαζέψεις τους πολύ καλούς του φίλους, Αντώνη Ρέμο, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Σόνια Θεοδωρίδου και Ελεονώρα Ζουγανέλη και να καθήσει στο πιάνο, μέσα στο Ηρώδειο και να…σιγοψιθυρίσει -όπως λέει- τις «Μέρες της φωτιάς»!

Δείτε ένα απόσπασμα από το «Σκόνη και θρύψαλλα»

Στο δεύτερο μέρος, οι φίλοι του Στέφανου ερμήνευσαν μοναδικά κομμάτια που ο συνθέτης έχει γράψει για άλλους τραγουδιστές. Συγκινητική ήταν η στιγμή που όλο το θέατρο σηκώθηκε στο πόδι, όταν ο Αντώνης Ρέμος είπε το «Σβήσε το φεγγάρι» που είχε πρωτοερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ιδιαίτερη ήταν και η αναφορά που έκανε σε αυτόν ο Στέφανος Κορκολής, μιας και ο Μητροπάνος είχε απαντήσει θετικά για να δώσει το «παρών» στη φιλανθρωπική βραδιά…

Δείτε ένα απόσπασμα

Ο κόσμος γέμισε το Ηρώδειο και ευχαρίστησε έναν ταλαντούχο μουσικό που αξίζει πολλά και πάντα χαίρεται να προσφέρει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Ήταν μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά που έκλεισε με το ομώνυμο «Μαζί με το παιδί» που ερμήνευσαν όλοι μαζί!

Στεφανε μεγάλε, πάντα επιτυχίες, τις αξίζεις

Όλα τα άρθρα