Αντί απολογισμού…

Μια γεμάτη, έντονη χρονιά φεύγει... Μια νέα, αγνώστου προελεύσεως έρχεται...

Στο φινάλε μιας χρονιάς και πριν το ξεκίνημα μιας άλλης, οι περισσότεροι κάνουμε έναν απολογισμό. Τι κερδίσαμε, τι χάσαμε, πόσα μάθαμε, πόσα ξεχάσαμε, ποιους συναντήσαμε, ποιους προσπεράσαμε… Όπως και να ‘χει, το σίγουρο πάντα είναι ένα: μεγαλώνουμε.

Εμείς εδώ στο zappIT, φέτος, δεν μεγαλώσαμε μόνο στα χρόνια. Το 2017 «μεγαλώσαμε» κάτι πολύ πιο σημαντικό… την παρέα μας.

Τη χρονιά που πέρασε γνωρίσαμε 3 εκ. καινούριους μοναδικούς φίλους, ενώ το διαδικτυακό μας σπίτι κατάφερε να φιλοξενήσει ταυτόχρονα -σε πραγματικό χρόνο- μέχρι και 14,661 επισκέπτες.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με την ίδια ευθύνη και το ίδιο δημιουργικό άγχος, με ψυχραιμία, ταπεινότητα και αντικειμενικότητα να εργαζόμαστε έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας από εσάς να βρίσκει μια -κυρίως αλλά όχι μόνο- ψυχαγωγική διέξοδο από τη δύσκολη ελληνική καθημερινότητα.

Ας είναι μια χρονιά που τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα, οι νέοι στόχοι θα «πιαστούν» και ο καθένας θα μπορέσει να ορίσει ο ίδιος το ύψος που θα έχει το «ταβάνι» της επιτυχίας του.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη, να έχετε μια υπέροχη χρονιά!

«Στα βουνά, ο πιο κοντινός δρόμος είναι από κορυφή σε κορυφή, αλλά γι’ αυτό πρέπει να έχεις μεγάλα πόδια…»